Over ons

In 2012 zijn we als onderdeel van het bestaande Stukadoorsbedrijf Luteijn gestart met een webshop in sierlijsten en ornamenten.  Deze webshop genaamd “Lijst & Ornament” is een webshop die zich richt op de verkoop van decoratieve lijsten, ornamenten en andere sierlijke elementen voor interieur- en exterieurdecoratie.

Sinds de oprichting van Lijst & Ornament is de webshop uitgegroeid tot een bekende naam in de decoratieve sector, zowel in Nederland als daarbuiten. Wij hebben inmiddels een uitgebreid assortiment aan decoratieve elementen. Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van, het ontwerpen van en het aanbrengen van decoratieve elementen hebben we een unieke expertise opgebouwd.

Wij werken samen met fabrikanten uit verschillende landen, waaronder België, Duitsland, Polen, Italië en Oekraïne. Door deze samenwerkingen kunnen wij een breed scala aan kwaliteitsproducten aanbieden die aan de wensen van onze klanten voldoen. We streven er altijd naar om samen te werken met fabrikanten die dezelfde passie hebben voor kwaliteit en vakmanschap als wijzelf, om ervoor te zorgen dat onze producten aan hoge normen voldoen.

Daarnaast hechten wij waarde aan duurzaamheid en eerlijke handel. Het is voor ons belangrijk om producten te leveren die op een verantwoorde en duurzame manier zijn geproduceerd.

Uiteindelijk is Luteijn Decor als vennootschap ontstaan waaronder verschillende bedrijven en webshops vallen, waaronder:

Luteijn Decor fungeert als groothandel en is de schakel tussen fabrikanten en andere bedrijven, webshops en professionele klanten.