FL14 WALLSTYL plint in de cottage style family

Home » Blogpagina » FL14 WALLSTYL plint in de cottage style familyNOËL & MARQUET breidt haar productassortiment uit met de nieuwe FL14 plint. Deze plint is de nieuwste aanwinst in de cottage style family, een collectie van producten met het succesvolle ontwerp van het merk.


Het unieke ontwerp van de FL14 is vergelijkbaar met dat van haar broers en zussen: de FL1, FL2, FL17 WALLSTYL plinten en de CF3 WALLSTYL overzetplint. De FL14 onderscheidt zich door haar hoogte van 140 mm, waardoor het een gat opvult van 50 mm tussen de FL2 en FL17.

Het ontwerp van de cottage style family is geïnspireerd op traditionele Britse cottages en past zowel in klassieke als moderne interieurs. De FL14 plint is waterbestendig en kan daarom in vochtige ruimtes worden gebruikt, zoals keukens en badkamers. Het profiel is licht en gemakkelijk te plaatsen en is voorzien van een primerlaag, waardoor het in elke gewenste kleur kan worden geschilderd. Bovendien is de plint gemaakt van 100% recyclebaar hoge dichtheid polystyreen, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van het product.

Als onderdeel van NOËL & MARQUET’s inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, heeft de FL14 het “Blauer Engel” label ontvangen – het bekendste milieukeurmerk van Duitsland. De plint is emissiearm en bevat bijna geen vervuilende stoffen, waardoor het veilig is om in woonruimtes te plaatsen. Bovendien worden de plinten in België geproduceerd met 100% groene energie en gesloten watercircuits. Kies voor de FL14 plint als je op zoek bent naar een milieuvriendelijk decoratief element dat geschikt is voor verschillende interieurstijlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...